Ana içeriğe atla

Evden Ek Gelir Sağlama Yolları Nelerdir?

Gün geçtikçe zorlaşan hayat şartları, bazı insanlardaki kolay para kazanma isteği gibi nedenlerden dolayı son zamanlarda evden gelir sağlamak için insanlar çok sayıda araştırmalar yapmaya başladı. Arama motorlarına en çok yazılan yazılardan biri de evden ek gelir sağlama yöntemleri nelerdir? olmuş durumda. Evden ek gelir sağlamak için birçok yöntem yani evinizden yapabileceğiniz birçok iş bulunmakta. Bunlardan bazılarını sizler için sıraladık.
Evde Paketleme İşi:
Evde paketleme işi genellikle firmalar tarafından verilir ve belirli bir süre içerisinde size verdikleri eşyaları paketleyip kendilerine teslim etmenizi isterler. Örneğin ataş paketleme işi bu işlerden biridir. 500 adet ataşı 50’lik paketler halinde üç gün içerisinde paketleyip kendilerinize teslim etmenizi isteyebilirler. Siz ataşları 50’lik gruplara ayırarak paketlere koyar ve sizden istenildiği gibi ağızlarını kapatırsınız. Karşılığında alacağınız para ev bütçenize ek gelir olarak katkı sağlamış olur. Bu şekilde evde ek iş yaparak ev bütçesine katkı yapan çok sayıda ev hanımı, öğrenci bulunmaktadır.
YouTube Kanalı Açma:
İnternetten anlayan ve video çekip ilginç birşeyler yaparak insanların dikkatini çekebilecek türde bir insan iseniz bir YouTube kanalı açıp videolarınızı insanlarla paylaşabilirsiniz. YouTube videolarınızdan elde edeceğiniz reklam gelirleri sizin için iyi bir katkı sağlayabilir.
Evde Tez Hazırlama:
Bilimsel makaleleri okumayı seviyorsanız, araştırma yapmak ve akademik yazılar yazmak hoşuma gider diyorsanız bu iş tam size göre. Özellikle yüksek lisans öğrencileri tez hazırlamak için vakitleri olmamasından şikayet etmektedir. Siz o kişilere ücret karşılığında tez hazırlayabilirsiniz. Bu tarz bir işe yeteneğiniz varsa yeteneğinizi paraya dönüştürerek kazanç elde edebilirsiniz.
Web Site Kurma:
Bir internet sitesi kurarak sitenize reklam alabilir ve bu reklamlardan elde ettiğiniz gelirler ile bütöenize katkı yapabilirsiniz. Bu da evinizden çıkmanıza dahi gerek bırakmayan, oturduğunuz yerden yapabileceğiniz bir ek iştir.
Evden Makale Yazma:
Evinizin konforundan kopmadan, oturduğunuz yerde web siteleri için çeşitli makaleler yazıp içerik hazırlayabilirsiniz. Bu da son zamanlarda yaygın olarak yapılan bir ek iştir. Evden ek gelir sağlama yöntemleri nelerdir? sorusuna verilecek cevaplar genellikle bunlardır.
Kaynak: Bilgiustam.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Haber sitelerinin RSS adresleri

Bu sayfa Türkçe yayın yapan haber sitelerinin RSS adreslerini içerir. Siteler alfabeye göre sıralanmış, RSS adreslerinin linkleri yanlarında verilmiştir. Burada listelenen haber sitelerini -XML/OPML destekleyen- RSS okuyucu uygulamanızda içe aktarma yapabilmek için  içe aktarma dosyasını  kullanabilir ve ya deneme aşamasındaki  altın RSS adresine  göz atabilirsiniz. Böylece haber sitelerinin son dakika haberlerini anlık olarak takip edebilirsiniz. Yerel gazetelerin web sitelerine ait RSS adresleri için " Yerel gazeteler ", RSS yayını yapmayan web siteleri için de " RSS yayını yapmayan siteler " alt başlığına bakabilirsiniz. Adreslerin sonunda yer alan "  " görseli adresin birleştirilmiş olduğunu, " " görseli ise adresin tarih hatası içerdiğini gösterir. Ajanslar Anadolu Ajansı (AA) -  http://www.aa.com.tr/tr/rss/default?cat=guncel Doğan Haber Ajansı (DHA) -  http://www.dha.com.tr/rss.asp İhlas Haber Ajansı (İHA) -  http://www.iha.c

Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma

Google Drive İndirme / Download Linki Nasıl Oluşturulur? Blogger kullanıcılarının en büyük yardımcılarından biri olan Google Drive'ın depolama gibi bir çok özelliğinin yanında blog yayınlarımızda da bir çok özelliğinden faydalanıyoruz. Bu özelliklerini blog sitelerinde daha kullanışlı hale getirmek için çok çaba göstermekteyiz. Bu yazımızda web sitesi ve blog sitesi yöneticilerinin özellikle download sitelerinin işlerini kolaylaştıracak Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma sayfası hakkında bilgiler veriyoruz. Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma Sayfası Web veya blog sitenize indirme linki ekliyorsanız ve bunu Google Drive aracılığıyla yapıyorsanız, indirme linkine sadece bir tıklama doğrudan indirilmesini sağlayan Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma sayfasını kullanarak bunu yapabilirsiniz. Google Drive üzerinden sağladığınız indirme linkleri doğrudan bir indirme linki sağlamaktadır. Google Drive linkleri indirme butonuna tıkladığınızda öncelikle

Blogger Mobil Uyumlu Youtube Video Iframe Eklenlentisi

Blogger sitenize YouTube üzerinde beğendiğiniz yada blogunuzda paylaşmak istediğiniz videoları blogunuza eklemeyi ve YouTube videolarının mobil cihazlar üzerinde blogunuzun düzenini bozmadan oransal olarak değişkenlik göstermesini sağlamak için, blog sitesinin daha düzenli görünmesine ve kullanıcı deneyimi kazandirmak için aşağıdaki değişiklikleri blog sitenizde yapmalısınız. Bir önceki yazımızda " Google Drive PDF Dosyalarını Mobil Uyumlu Yapma " bilgilerini paylaşmıştık. Blogger Mobil Uyumlu YouTube Video Eklentisi 1. Blogger hesabınızda oturum açarak blogunuzun Şablon sekmesine tıklayın. Açılan sayfada HTML'yi Düzenle tıklayın. Şablon kodlarınızın bulunduğu sayfada CTRL+F yardımıyla </body> kodunu bulun ve aşağıdaki javaScript kodunu </body> kodunun bir satır üzerine ekleyin ve şablonu kaydedin. Bu kod YouTube video iframe embed kodlarının mobil cihazlar üzerinde düzenin bozulmamasını sağlayacaktır. <b:if cond='data:blog.pageType == &quot;ite